Kaikkien aikojen romanttisimmat elokuvat

Kaikkien aikojen romanttisimmat elokuvat

Elokuvateollisuudessa romanttisilla elokuvilla on aivan erityinen paikkansa. Vaikka romanttiset elokuvat eivät kuulukaan aivan kaikkien suosikkigenreihin, on myös paljon niitä, jotka tuntuvat janoavan romanttisia elokuvaelämyksiä lähes loputtomiin.

Romanttisten elokuvien tarjonta on äärettömän laajaa ja pitää sisällään monenlaisia alakategorioita. Romantiikkaa tihkuva elokuva voi olla samanaikaisesti myös esimerkiksi komedia, draama tai musikaali.

Romanttisten elokuvien Top 3

Vaikka onkin mielipidekysymys, mikä on kaikkien aikojen romanttisin elokuva, nousevat muun muassa seuraavat elokuvat erilaisissa äänestyksissä korkeille sijoille kerta toisensa jälkeen.

Titanic

Rosen ja Jackin riipaiseva rakkaustarina on useimmille elokuvien ystäville tuttu. Elokuva sisältää monenlaisia juonenkäänteitä ja romantiikan lisäksi myös draamaa ja historiaa, joten ei ole mikään ihme, että se nousi kertaheitolla yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista elokuvista.

Kun jokin aika sitten uutisoitiin Titanic-aluksen identtisen kopion olevan rakenteilla ja että jo lähivuosina tarjoutuisi mahdollisuus kokea laivamatka uudella Titanicilla, sai se monet elokuvan fanit haaveilemaan matkasta. Halpa reissu tuskin on kyseessä, mutta ehkäpä edullinen laina ilman vakuuksia voi tulla kyseeseen vaihtoehtona matkan rahoittamiseen.

The Notebook

Nicholas Sparksin koskettavan romaanin pohjalta tehty The Notebook -elokuva lukeutuu kaikkein aikojen rakastetuimpiin elokuviin ja teki Rachel McAdamsista ja Ryan Goslingista kertaheitolla Hollywoodin tunnetuimpia tähtiä.

The Notebook on kaikenikäisiä puhutteleva rakkaustarina, joka käy läpi rakastavaisten elämää kaikkine käänteineen aina elämän tappiin saakka. Monen kohdalla The Notebook on elokuva, joka saa kyynelkanavat vuotamaan valtoimenaan.

Pretty Woman

Monen mielestä Pretty Woman on kiistatta yksi 90-luvun parhaista elokuvista. Kyseessä on eräänlainen moderni ryysyistä rikkauksiin -tyyppinen elokuva, joka sisältää monia romanttiseen elokuvaan usein yhdistettäviä kliseitä.

Tässä Richard Geren ja Julia Robertsin tähdittämässä elokuvassa miljonäärimies löytää sattumalta kadulta naisen ja rakastuu tulisesti. Rakkaussuhde on täynnä haasteita, mutta kuten romanttisissa elokuvissa yleensä käy, rakkaus lopulta voittaa.